Reserveer online

1

Reserveer eenvoudig en snel een parkeerplek bij Valetparkeren.nl. Uitstekende parkeer ervaring gehad? en opnieuw willen reserveren? Kies dan voor de button 'bestaande klant'. Om uw reservering te vervolgen.

Verificatie ophalen

2

Door het opgeven van het e-mail adres van uw meest recente geplaatste reservering. Indien u bij ons bekend staat als loyale klant versturen wij binnen enkele seconden een unieke verificatiecode toe. Vul deze code in op aangegeven veld en kies voor 'klant data ophalen'. Om uw klantgegevens te controleren.

Ontvang loyaliteit

3

Nadat u de bij ons bekende klantgegevens heeft gecontroleerd, geeft u de gewenste parkeer en retourdatum op. Zodat wij directe korting kunnen toekennen op uw reservering. Dit kan oplopen tot 20% op de reguliere parkeer tarieven.

Ervaar Valetparkeren.nl

4

Als loyale parkeerder bij Valetparkeren.nl is het voor ons van uiterst belang dat u parkeer ervaring voldoet aan de verwachting. Alleen met uw inbreng kunnen wij onze parkeer service evalueren en verbeteren. Deel uw parkeer ervaring via socialmedia account of stuur een e-mail naar hello@valetparkeren.nl.