Reviews
A. Haaxma

Auto afgeven ging perfect. Zelfs toen we belden dat we er 10 min eerder zouden zijn. Auto ophalen was wederom minder. Bij het afgeven van de auto aangegeven dat ik geen bagage had en dat ik diep in de nacht niet nog een kwartier wil hoeven wachten op de a

Anoniem

"prima. Stonden klaar. Attendeerden mij om een foto van mijn km stand te maken. Keurig terug gekregen. "

W. Zuijderwijk

"Top! Goede prijs volledige ontzorging. Direct bij vertrek en aankomst op Schiphol de overdracht van de auto kunnen doen. In totaal 0 minuten hoeven wachten."

Johan van der Wal

"Alles verliep perfect, heenreis even bellen dat we eerder aankomen , was geen probleem , bij terugkomst bellen en de auto stond al weer netjes klaar..."

Mark Kreijenveld

"Keurig en professioneel. Ideale service voor slechts een kleine meerprijs. Even een belletje zodra je landt en de auto wordt keurig voorgereden."

Irma Zuithof

"Perfect keurige mensen prima volgens afspraak en mooi op tijd ."

Ariena Middelkoop

"Fantastisch, aardige mensen, super service."

W. de Wildt

"Prima personeel. Vriendelijk, representatief en op tijd. "

A. I. Heersink

"dat wij te vroeg waren leiden tot een beetje stress, maar de pickup maakte dat weer goed. fijn om de auto weer te hebben buiten de deur van schiphol aan het einde van een reis. "

Anoniem

"Topservice"

J. van der Wal

"Positieve ervaring vriendelijke medewerkers. Zou geen verbeter punten weten was prima."

Jan Schoonhoven

Begin September heb ik gebruik gemaakt van de diensten van valetparkeren.nl nadat ik erop gewezen was door een jongeman op schiphol zelf. En waarachtig was ik ook zeer tevreden met de stiptheid en snelheid waarmee alles geregeld was. Puik werk jongens!